Majorstuen kirke 1. november 2014 kl 1930Konsert i Majorstuen kirke
lørdag 1. november kl 1930

Nordisk Brassensemble har gjennom mange år hatt et brennende engasjement for musikkopplæring av barn og unge i et av verdens fattigste land, Bolivia. Gjennom den ideelle organisasjonen Musicians Bridge har NBE besøkt Bolivas Chiquitania-område flere ganger, og jobbet direkte mot skolene med undervisning, workshops for lærere, kammermusikkspill, overlevering av instrumenter og nødvendig tilbehør, og (så klart) konserter.

For å fortsette dette inspirerende arbeidet spiller vi nå en konsert hvor overskuddet av konserten går til instrumenter og tilbehør, noter og annet undervisningsmateriell direkte til musikkskolene og ungdomsorkestrene i de bolivianske landsbyene Urubichá og San Ignacio.

Programmet består av europeisk og boliviansk rennessanse- og barokkmusikk. Alle arrangementer er skrevet eksklusivt for ensemblet av Hans Petter Stangnes og Stian Aareskjold.

Inngang: kr200/100 (stud./hon.)

Instrumentinnsamling: Vi samler inn instrumenter og tilbehør (strenger, munnstykker, trommestikker, ventilolje, harpiks, notestativer osv.) som vi overleverer direkte til musikkskolene i Bolivia. Hvis du har instrumenter eller utstyr som du ønsker å donere til prosjektet kan du ta det med til konserten.

GRATIS INNGANG PÅ KONSERTEN HVIS DU TAR MED INSTRUMENT(ER) ELLER ANNET UTSTYR TIL INSTRUMENTINNSAMLINGEN ! Alle donasjoner blir levert direkte til skolene.